Informacje na temat bezpieczeństwa epidemicznego

W trosce o bezpieczeństwo naszych Gości od lat stosujemy procedury mające na celu ochronę przed zagrożeniami fizycznymi chemicznymi i mikrobiologicznymi.

Jeszcze na długo przed rozpoczęciem działalności gospodarczej w zakresie organizacji przyjęć oraz pojawieniem się pandemii Covid działaliśmy w obszarze jakość i bezpieczeństwo żywności oraz bezpieczeństwo człowieka.

Jako pierwsi w Polsce na przełomie marca i kwietnia 2020 roku udostępniliśmy bezpłatnie nasz obiekt Dla wszystkich którzy byli na pierwszej linii walki z korona wirusem.

Czytaj o nas na Money.pl >

Przekazaliśmy od razu ten obiekt bo wiemy że jest w pełni zabezpieczony a ryzyko zagrożeń ograniczone do minimum.

Dysponujemy specjalistycznym sprzętem pozwalającym na Dezynfekcję i Ozonowanie pomieszczeń dając gwarancję czystości mikrobiologicznej powietrza.

Podejmowane profesjonalne

  • działania z profesjonalnym użyciem ozonatorów
  • stosowaniem lamp UV w procesie sterylizacji sztućców obok innych prostych wszech obecnych metod dają poczucie bezpieczeństwa.

Nasza wiedza z zakresu jakości i bezpieczeństwa żywności oraz możliwości występowania tak zwanego Bio terroryzmu wykorzystywana jest wielokrotnie w procesie szkoleń które prowadzimy w dużych zakładach produkcyjnych.

Prowadzimy szkolenia wyjazdowe dla dużych jednostek produkujących żywność oraz opakowania do żywności.

Na stałe współpracujemy z wiodącymi na rynku producentami żywności i opakowań. W razie jakichkolwiek pytań dotyczących możliwości organizacji takich szkoleń przez naszych szkoleniowców – audytorów zapraszamy do kontaktu w biuro@dworbialewino.pl.