Przyjmujemy zamówienia na:
CATERING WIGILIJNY
ZAMÓWIENIA NA WIGILIJNY STÓŁ 2022 | |||
1 | PIEROGI – KAPUSTA BIO / GRZYBY ( RĘCZNIE KLEJONE) | 1 kg | 70 zł |
2 | PIEROGI – RUSKIE Z PRAŻONĄ CEBULĄ I WĘDZONY TWAROGIEM ( RĘCZNIE KLEJONE) | 1 kg | 60 zł |
3 | USZKA Z GRZYAMI I CEBULKĄ ( RĘCZNIE KLEJONE) | 0,5 KG | 60 zł |
4 | KOŁDUNY WOŁOWE ( RĘCZNIE KLEJONE) | 0,5 KG | 70 zł |
5 | PASZTECIKI DROŻDŻOWE BIO KAPUŚCIANE Z CZARNUSZKĄ | 15 SZT | 50 zł |
6 | PASZTECIKI Z CIELĘCINĄ ( 100%) BIO | 15 SZT | 80 zł |
7 | SOCZYSTY DORSZ W POMIDORACH I PIECZONYCH WARZYWACH 50% / 50% | 1 KG | 100 zł |
8 | ŚLEDŹ Z ZIELONYM PIEPRZEM I CEBULKĄ 60%/40% | 1 KG | 80 zł |
9 | ROLADKI ZE SCHABU W SOSIE ZIOŁOWYM | 4 SZT | 80 zł |
10 | ZRAZY WOŁOWE W SISE ZRAZOWYM | 4 SZT | 120 zł |
11 | MINI KOTLECIKI CIELĘCE ( KULECZKI ) Z DELIKATNYM SOSEM POMIDOROWYM 60%/40% DLA DZIECI | 0,5 KG | 70 zł |
12 | SERNIK KREMOWY POMARAŃCZOWY OKRĄGŁY | 1 SZT OK 1,3 KG | 130 zł |
13 | ROLADA BEZOWA Z SERKIEM MASKARPONE BITĄ ŚMIETANĄ ORAZ MUSEM bio MALINA | 1/2 SZT OK 6/7 PORCJI | 90 zł |
14 | ROLADA BEZOWA Z SERKIEM MASKARPONE BITĄ ŚMIETANĄ ORAZ MUSEM bio MALINA | 1 SZT 12/14 PORCJI | 150 zł |
15 | DROŻDŻOWKI eko SZCZECIŃSKIE Z MAKIEM / LUB SEREM – PROSIMY ZAZNACZYĆ W ZAMÓWIENIU | 10 SZT | 80 zł |
16 | WINO BIAŁE BIO WINNICY PAŁACU RAJKOWO SOLARIS / CUVVE ! CENA ŚWIĄTECZNA | 1 BUT | 65 zł |
17 | WINO BIAŁE BIO WINNICY PAŁACU RAJKOWO SOLARIS / CUVVE ! CENA ŚWIĄTECZNA | 6 BUT / KARTON | 360 zł |
ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY MAILOWO NA ADRES
BIURO@PALACRAJKOWO.PL TEL 788 905 053 DO DNIA 19.12.2022 poniedziałek do godziny 12.00
|
|||
WAŻNE INFORMACJE:
WSZYSTKIE CENY SĄ CENAMI BRUTTO / CENY NIE ZAWIERAJĄ KOSZTU OPAKOWAŃ ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ DOWOZU – WYMAGA TO UZGODNIEŃ – PROSIMY O MAILA DO KAŻDEGO ZAMÓWIENIA POWYŻEJ 600 zł BUTELKA WINA WINNICY PAŁACU RAJKOWO GRATIS ! |
CATERING WESELNY – NOWOŚĆ
Restrykcje pandemii i zakazy realizacji usług gastronomicznych na terenie obiektu skłoniły nas do realizacji CATERINGU WESELNEGO – TZW. WYJAZDOWEGO
PROPONUJEMY
- Przygotowanie stołu / aranżacja wg planu
- Przygotowanie cateringu i dowiezienie cateringu
- Serwowanie obiadu głównego
- Przygotowanie stołu z zakąskami
- Przygotowanie stołu ze słodkościami
- Obsługę kelnerską
Planujemy ze Zleceniodawcą 3 WERSJE MENU
Zapraszamy do składania zapytań.
Minimum logistyczne 24 osoby / minimalny budżet 12.000 zł
CATERING ŚWIĄTECZNY
(WIELKANOC i BOŻE NARODZENIE)
Oferta menu wraz z gramaturą i cenami dostępna jest 1 miesiąc przed Świętami na stronie www – w zakładacie Aktualności oraz w odpowiednich postach na FB.
CATERING FIRMOWY IMPREZY
(na terenie obiektu lub u Klienta)
Oferta menu oraz szczegóły przygotowywane są indywidualnie pod zamówienie Klienta, z uwzględnieniem oczekiwań przy kompleksowej realizacji .
Istnieje możliwość atrakcji połączonej z wykorzystaniem Wina i Winnicy Pałacu Rajkowo
Potrzebujesz takiej usługi – zapraszamy do kontaktu
+48 509 927 206 lub +48 606 26 56 69
Nasza firma dysponuje odpowiednią infrastrukturą oraz środkami do transportu żywności.