Przyjmujemy zamówienia na:

CATERING  WIGILIJNY

ZAMÓWIENIA NA WIGILIJNY STÓŁ 2022
1 PIEROGI – KAPUSTA BIO / GRZYBY ( RĘCZNIE KLEJONE) 1 kg 70 zł
2 PIEROGI – RUSKIE Z PRAŻONĄ CEBULĄ I WĘDZONY TWAROGIEM  ( RĘCZNIE KLEJONE) 1 kg 60 zł
3 USZKA Z GRZYAMI I CEBULKĄ ( RĘCZNIE KLEJONE) 0,5 KG 60 zł
4 KOŁDUNY WOŁOWE ( RĘCZNIE KLEJONE) 0,5 KG 70 zł
5 PASZTECIKI DROŻDŻOWE BIO KAPUŚCIANE Z CZARNUSZKĄ 15 SZT 50 zł
6 PASZTECIKI Z CIELĘCINĄ  ( 100%) BIO 15 SZT 80 zł
7 SOCZYSTY DORSZ  W POMIDORACH I PIECZONYCH WARZYWACH  50% / 50% 1 KG 100 zł
8 ŚLEDŹ Z ZIELONYM PIEPRZEM I CEBULKĄ 60%/40% 1 KG 80 zł
9 ROLADKI ZE SCHABU W SOSIE ZIOŁOWYM 4 SZT 80 zł
10 ZRAZY WOŁOWE W SISE ZRAZOWYM 4 SZT 120 zł
11 MINI KOTLECIKI CIELĘCE ( KULECZKI ) Z DELIKATNYM SOSEM POMIDOROWYM 60%/40% DLA DZIECI 0,5 KG 70 zł
12 SERNIK KREMOWY POMARAŃCZOWY OKRĄGŁY 1 SZT OK 1,3 KG 130 zł
13 ROLADA BEZOWA Z SERKIEM MASKARPONE BITĄ ŚMIETANĄ ORAZ MUSEM bio MALINA 1/2  SZT  OK 6/7 PORCJI 90 zł
14 ROLADA BEZOWA Z SERKIEM MASKARPONE BITĄ ŚMIETANĄ ORAZ MUSEM bio MALINA 1 SZT 12/14 PORCJI 150 zł
15 DROŻDŻOWKI  eko SZCZECIŃSKIE Z MAKIEM / LUB SEREM – PROSIMY ZAZNACZYĆ W ZAMÓWIENIU 10 SZT 80 zł
16 WINO BIAŁE  BIO WINNICY PAŁACU RAJKOWO SOLARIS / CUVVE  ! CENA ŚWIĄTECZNA 1 BUT 65 zł
17 WINO BIAŁE  BIO WINNICY PAŁACU RAJKOWO SOLARIS / CUVVE  ! CENA ŚWIĄTECZNA 6 BUT / KARTON 360 zł
ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY MAILOWO NA ADRES

BIURO@PALACRAJKOWO.PL 

TEL 788 905 053

DO DNIA 19.12.2022

poniedziałek do godziny 12.00

 

 WAŻNE INFORMACJE:

WSZYSTKIE CENY SĄ CENAMI BRUTTO / CENY NIE ZAWIERAJĄ KOSZTU OPAKOWAŃ

ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ DOWOZU – WYMAGA TO UZGODNIEŃ – PROSIMY O MAILA

DO KAŻDEGO ZAMÓWIENIA POWYŻEJ 600 zł BUTELKA WINA WINNICY PAŁACU RAJKOWO GRATIS ! 

CATERING WESELNY – NOWOŚĆ

Restrykcje pandemii i zakazy realizacji usług gastronomicznych na terenie obiektu skłoniły nas do realizacji CATERINGU WESELNEGO – TZW. WYJAZDOWEGO 

PROPONUJEMY

  1. Przygotowanie stołu / aranżacja wg planu
  2. Przygotowanie cateringu i dowiezienie cateringu
  3. Serwowanie obiadu głównego
  4. Przygotowanie stołu z zakąskami
  5. Przygotowanie stołu ze słodkościami
  6. Obsługę kelnerską

Planujemy ze Zleceniodawcą 3 WERSJE MENU

Zapraszamy do składania zapytań.

Minimum logistyczne 24 osoby / minimalny budżet 12.000 zł


CATERING ŚWIĄTECZNY

(WIELKANOC i BOŻE NARODZENIE)

Oferta menu wraz z gramaturą i cenami dostępna jest 1 miesiąc przed Świętami na stronie www – w zakładacie Aktualności oraz w odpowiednich postach na FB.


CATERING FIRMOWY IMPREZY

(na terenie obiektu lub u Klienta)

Oferta menu oraz szczegóły przygotowywane są indywidualnie pod zamówienie Klienta, z uwzględnieniem oczekiwań przy  kompleksowej realizacji .

Istnieje możliwość atrakcji połączonej z wykorzystaniem Wina  i Winnicy Pałacu Rajkowo

Potrzebujesz takiej usługi – zapraszamy do kontaktu

+48 509 927 206  lub +48 606 26 56 69

biuro@dworbialewino.pl


Nasza firma dysponuje odpowiednią infrastrukturą oraz środkami  do transportu żywności.